sørlandsradioen.no

Kjøp bonger på nett

Prøv selv.Nå kan du også kjøpe bingobonger på nett. Vi tilbyr betaling med DEBETKORT fra Visa og MasterCard (ikke kredittkort). Du blir sendt videre til PayEx/Swedbank for å gjennomføre betalingen. Når betalingen er gjennomført blir det sendt ordrebekreftelse og bingobong til din e-postadresse. Du må selv skrive dem ut på papir. Det går ikke an å spille fra skjerm. Klikk her.

Bingo

Lykkepott

Lykkepotten er på opptil 50.000 kr. Potten deles ut når det blir bingo på lykketallet. Premien er da potten pluss premien på den raden èn fikk bingo på. Dersom det er flere som får bingo samtidig i samme spill, blir premien delt på antall vinnere.

Premier

I tilegg til lykkepotten er det følgende premier på til sammen 14.000 kr.

Utlevering av premier

Premien kan overføres rett til konto. Send da en SMS til 45856666 med bilde av bongen med det aktuelle kontrollnummeret og legitimasjon, og skriv hvilket kontonummer pengene skal overføres til. Gevinstene kan også hentes ett av følgende steder etter avtale: Narvesen på Amfi Arendal. Morvik kiosk på Bergemoen i Grimstad. Narvesen på brygga i Lillesand. Premiene blir utlevert fra og med fredagen etter bingoen. Husk å ta med hele vinnerbongen og legitimasjon.

Utsalgssteder

Ansvar

Radioen er ikke erstatningspliktig dersom signalet ikke rekker fram eller blir forstyrret underveis i sendingen. Det kan være en rekke årsaker til forstyrrelser av signalet - blant annet elektromagnetisk støy og atmosfærsike forhold. Det anbefales ikke å spille bingo ved å lytte til nettradioen fordi det er noen sekunders forsinkelse på lyden via nettet.